De show

Welkom aan boord en feest mee! Beleef met The Harbour DJ een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Onze DJ Captain Visch neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, verborgen pareltjes uit de haven, Rotterdamse smartlappen en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van The Harbour DJ keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers. 

Wij verzorgen op Rotterdamse wijze shows voor grote en kleine feesten en groepen in de vorm van een Drive-In Show. In een woonkamer of een sporthal, niets is ons te gek. Wij zorgen voor een passende geluidsset met verlichting. Een feestje thuis? Dan pluggen wij gewoon onze apparatuur in de stereo installatie. Een themafeest? Daar zijn we dol op, we komen verkleed en al het feest nog leuker maken. Gaat er getrouwd worden? Geen nood, met een Drive-In Show van The Harbour DJ en DJ Captain Visch zal een bruiloft nog lang in het geheugen gegrift staan van het bruidspaar en de gasten.

Ook in een zakelijke omgeving voelen wij ons thuis. Geheel met een nette DJ booth en in stijl gekleed, verzorgen wij minder opvallend de muzikale omlijsting.

Eén ding is zeker, elke show is anders en niets staat vast! Vraag naar de mogelijkheden.

Bij alle shows, verzorgen wij, tenzij anders afgesproken, passend licht en geluid.